West Gate - Back to School Shopping!

pattern
pattern

Bez obzira na uzrast, interesovanja i potrebe, Retail park West Gate Sarajevo nudi širok izbor prodavnica koje će vas opremiti za uspješan povratak u školu. Sinsay, House, DeFacto, Penny marketi i Penny plus, Intersport, Sport Reality, Deichmann, dm, NewYorker samo su neke od trgovina koje su spremne da vas dočekaju s neodoljivim ponudama.

Ako želite zasijati u školi, trgovine poput Sinsay, House i NewYorker pružaju raznolik izbor odjeće koja će vam pomoći da iskažete svoj jedinstveni stil. Bilo da preferirate ležerni ili elegantni izgled, ove prodavnice će vas opskrbiti svim potrebnim komadima za savršen modni outfit.

Deichmann je tu da zadovolji sve vaše potrebe za obućom. Bez obzira na to trebate li cipele za svakodnevne aktivnosti ili sportske patike za časove tjelesnog, njihov širok asortiman će vas oduševiti. Slobodno koračajte kroz školske hodnike s udobnošću i stilom.

Intersport i Sport Reality će vas opremiti svim potrebnim sportskim rekvizitima i odjećom za časove tjelesnog i vanškolske sportske aktivnosti. Bilo da se bavite fudbalom, košarkom, ili fitnessom, ove prodavnice su vaš idealan partner za sportske izazove.

Za sve vaše potrebe u vezi sa ličnom njegom i higijenom, dm je pravo mjesto. Pružajući širok spektar proizvoda, od kozmetike do higijenskih sredstava, dm će vam pomoći da se osjećate sjajno i spremno za novu školsku godinu.

Ako ste u potrazi za ekonomičnim rešenjima, Penny plus i Penny marketi su trgovine koje nude veliki izbor proizvoda po povoljnim cijenama. Penny će vam pomoći da se pripremite za školu bez stvaranja praznine u vašem novčaniku.

Ne gubite vrijeme i posjetite Retail park West Gate Sarajevo kako biste iskoristili sve fantastične ponude i pripremili se za uspješan povratak u školu. Ne samo da ćete pronaći sve što vam je potrebno na jednom mjestu, već ćete uživati i u opuštenoj atmosferi i prijateljskoj usluzi koju nudi naša shopping destinacija.

 

Za više informacija o ponudama, posjetite društvene mreže West Gate i web stranicu www.westgate.ba

Vaš West Gate- sve na jednom mjestu!

Pogledajte sve novosti

Pogledajte sve novosti