Osjeti prazničnu čaroliju u West Gate Retail parku!

pattern
pattern

Naš retail park je prepun raznovrsnih prodavnica sa širokim asortimanom proizvoda, od modne garderobe do elektronike i kućanskih aparata. Možete pronaći sve što vam je potrebno za novogodišnje poklone pod jednim krovom.

Naši prodavači su stručni i spremni da vam pomognu da pronađete savršen poklon za svakog člana porodice. U West Gate Retail parku možete pronaći razne popuste i akcije tokom novogodišnjih praznika, tako da možete uštediti novac dok kupujete poklone. Možete pronaći poklone za sve ukućane, a postoji i veliki izbor poklona za vaše kolege i prijatelje.

Ne propustite priliku da uživate u novogodišnjem shoppingu u našem West Gate-u. Ukoliko želite da započnete novu godinu sa stilom, pogledajte šta sve nudi novogodišnji shopping.

Penny plus, Penny marketi, Spazio Caffe, Sinsay, LC Waikiki, House, DeFacto, Deichmann, Sport Reality i  Intersport čekaju na vas. Ovom prilikom najavljujemo i nove brendove koji će uskoro otvoriti svoja vrata u West Gate Retail parku; Dm (drogeriemarkt), Toys’n’Fun, Pepco i New Yorker.

Sigurni smo da ćemo vam pomoći da pronađete savršene poklone za vaše voljene i da uživate u novogodišnjoj čaroliji shoppinga!

Posjetite nas svakog dana do 21:00 sat na adresi Mostarsko raskršće 10. a za sve informacije zapratite naše društvene mreže.

Sretne nastupajuće praznike želi Vam prvi Retail park u Sarajevu, West Gate!

Pogledajte sve novosti

Pogledajte sve novosti