1. West Gate rođendan!

pattern
pattern

Prvi retail park u Sarajevu West Gate slavi svoj prvi rođendan 14. septembra 2023. godine, a pripreme su već u punom jeku. Ova proslava obilježava godinu dana izvanrednih iskustava, shoppinga i zabave za sve građane Sarajeva, ali i njegove okolice.

West Gate Retail Park postao je omiljena destinacija za shopping, opuštanje i zabavu, nudeći impresivan izbor renomiranih brendova, a među njima su Sinsay, New Yorker, Pepco, dm, Penny plus i Penny marketi, Lc Waikiki, Sport Reality, Inter Sport, House, DeFacto, Semić mesara i Deichmann.

Uz sve ovo, uskoro će se otvoriti i fantastična igraonica Toys'n'Fun, koja će dodatno obogatiti iskustvo kupovine.

Proslava prvog rođendana West Gate Retail Parka obećava mnoga iznenađenja i aktivnosti za posjetioce svih uzrasta. Planirane su nagradne igre, popusti, zabavni sadržaji, ukusna hrana i mnogo toga drugog. Očekuje se da će ova proslava biti prilika da se zajedno radujemo uspjehu i rastućoj zajednici ljubitelja shoppinga i zabave.

"Prvi rođendan West Gate Retail Parka je poseban trenutak za nas, i želimo ga podijeliti s našim vjernim posjetiocima i partnerima. Ova godina bila je ispunjena uspjehom i rastom, i zahvaljujemo se svima koji su doprinijeli našem uspjehu. Očekujemo da će naša proslava biti nezaboravan događaj za sve" izjavila je Doris Rac, marketing menadžer Penny plus grupacije.

Šta vas sve očekuje na rođendanu West Gate Retail Parka:

  • Ekskluzivne ponude i popusti
  • Ukusna hrana i osvježavajući napici
  • Muzika
  • Zabava za cijelu porodicu, uključujući dječje radionice i animacije
  • Nagradne igre i iznenađenja

Pridružite nam se 14. septembra i zajedno proslavimo prvi rođendan West Gate Retail parka.

Pogledajte sve novosti

Pogledajte sve novosti