LC WAIKIKI u West Gate-u!

pattern
pattern
LC Waikiki je osnovan 1988. godine od strane tri francuska partnera, a 1997. postao je turski brend. Glavni cilj je ponuditi modu po pristupačnim cijenama u skladu s uvjerenjem da se "svako zaslužuje dobro odjenuti", te je tržišni lider u svim kategorijama odjeće u Turskoj od 2004. Budući da je jedan od vodećih modnih trgovaca u Europi od 2014. kao rezultat globalnog putovanja na koje je krenuo 2009. godine, LC Waikiki predstavlja snagu Turske u maloprodaji tekstila u inozemstvu kao tržišni lider u 22 od 56 zemalja u kojima posluje. LC Waikiki nastavlja svoj put širenja već 34 godine u zemlji i inozemstvu. Danas obavlja svoje poslovanje s gotovo 60 hiljada zaposlenika i više od 1200 trgovina u 56 zemalja.

Kao jedan od turskih globalnih brendova, vjerujemo da svi zaslužuju da se dobro oblače i nastavimo svoje aktivnosti u skladu s tim uvjerenjem. Dok pratimo svoju misiju oblačeći ljude tako da odgovaraju njihovom stilu i budžetu, nastojimo da svakim danom usrećimo sve više ljudi sa našim timom od skoro 60 hiljada ljudi.

Naša vizija
Kao LC Waikiki, nastavljamo da slijedimo našu strast u skladu sa našim ciljem, zasnovanim na principima zadovoljstva zaposlenih, kupaca i dobavljača, društvene odgovornosti i održivosti. Cilj nam je učiniti modu pristupačnom širom svijeta tako što ćemo ostvariti našu viziju da postanemo jedan od tri najuspješnija europska modna maloprodajna brenda u narednim godinama.
Zajedno pomjeramo granice, vidimo se 25. augusta od 12 sati u West Gate Retail parku

Pogledajte sve novosti

Pogledajte sve novosti