Sinsay u West Gate-u!

pattern
pattern

Početak školske godine je savršeno vrijeme da obnovite ormar svakog školarca. Zbog toga je Sinsay nova jesenja kolekcija puna must-have komada za đake u trendu. Ove jeseni školski hodnici će biti puni odjevnih kombinacija koje naglašavaju lični stil svakog pojedinca. Pogledajte Sinsay Back to School kolekciju koja izražava različite modne trendove i ukuse.

 Sinsay

Počnimo sa novim komadima iż Back to School kolekcije koji su dizajnirani za mlađu djecu. Izražajna odjeća za djevojčice, kao što su trendy karirane jakne, trenerke u predivnim nijansama ljubičaste i roze, te duksevi sa neodoljivim volanima posebno privlače pažnju. U ovoj kolekciji ćete takođe pronaći mnoštvo formalnijih komada kao što su puloveri, klasične košulje ili plisirane suknje. Dječaci mogu izabrati iż velikog izbora super udobnih trenerki i jogger hlača u nijansama zelene, senf žute i mornarsko plave. Nećete moći skinuti pogled s odjeće inspirisane američkom modom, kao što su blejzeri i prsluci, kao i duksevi s Harvard logoom. Cijela kolekcija je dopunjena praktičnim dodacima koji uključuju ruksake i patike.

Sinsay

Tinejdžere takođe očekuje neizbježni koledž stil. Trendovi koji su harali američkim kampusima 90ih su se vratili u ruhu pletenih džempera, sportskih topova za djevojke, kao i polo majica dugih rukava (rugby majica) za momke. Djevojke mogu dodatno začiniti outfit trendy suknjama i kariranim beretkama. Momci mogu izabrati jogger hlače i jakne u koledž stilu u raznim bojama.

Sinsay

Back to School kolekcija je sada dostupna u odabranim Sinsay radnjama.

Pogledajte sve novosti

Pogledajte sve novosti