Sport Reality u West Gate-u!

pattern
pattern

Od 2016. godine do danas kreirana je mreža od blizu 50 maloprodajnih objekata koji se nalaze u gradovima širom BiH. Najveći broj radnji se nalazi u Banjaluci, Mostaru, Tuzli, Sarajevu I Bijeljini. U narednom periodu se planira otvaranje novih maloprodajnih objekata, kako bi se ponuda što više približila kupcu.

Uz nastojanje da se postigne idealan odnos kvaliteta i cijene, Sport Reality teži da ostvari blisku vezu sa kupcima i da kroz prodajni asortiman ponudi vrhunski kvalitet proizvoda koji će upotpuniti njihov životni stil i unaprijediti sportske rezultate. 

Sport Reality

U Sport Reality prodavnicama su zastupljeni tekstil, obuća, muški, ženski i dječiji program. Za kupce je pripremljen  širok asortiman sportske odjeće i obuće poznatih svjetskih brendova kao što su Nike, adidas, Reebok, Puma, Under Armour, Lotto i mnogi drugi. Prednost Sport Reality ponude jesu posebni brendovi, Kronos, Cocomo, Kander, Wintro, Sergio Tacchini koji nude potrošačima odličan odnos cijene I kvaliteta.

Sport Reality

Prepoznatljivi po stalnim akcijama i popustima, Sport Reality nastoji da bude što dostupniji svim potrošačima širom BiH. U Sport Reality prodavnicama pronaći ćete sve što Vam je potrebno, bilo da tražite sportsku opremu ili lifestyle modele.

Osim tržišta Bosne I Hercegovine Sport Reality prodavnice možete pronaći i u zemljama regiona: Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Albanija i na Kosovu.

Adrese naših prodavnica možete pogledati OVDJE, a pored maloprodajnih objekata, kupovinu možete obaviti i putem online shopa.

Pogledajte sve novosti

Pogledajte sve novosti