Toys Fun

Toys ' n' Fun

U maštovito opremljenom prostoru igraonice nudi se veliki broj sadržaja, organizacija rođendana, proslava, neograničena zabava i osjećaj prijatnog druženja! Naša igraonica je oaza radosti, kreativnosti i zabave, gdje svaki korak donosi novu avanturu.

Igraonica Toys'n'Fun u West Gate-u- Za one malo starije, u dobi od 3 do 10 godina, tu je posebna igraonica koja će ispuniti svaki trenutak smijeha, kreativnosti i prijateljstva. Očekuje vas raznovrstan asortiman igračaka i edukativnih sadržaja prilagođenih specifičnim potrebama vaših mališana. Ulazak roditelja nije dozvoljen u igraonicu Toys'n'Fun West Gate. 

Dok roditelji uživaju u shoppingu, djeca mogu sigurno i s veseljem provesti vrijeme u našoj igraonici. Naš ljubazni osoblje će se brinuti o njihovoj sigurnosti i zabavi, dok se roditelji mogu opustiti znajući da su njihovi mališani u dobrim rukama.

Vaše povjerenje nam je izuzetno važno. Zato smo posvetili posebnu pažnju sigurnosti i higijeni prostora, kako bi svako dijete moglo uživati u igri u potpuno bezbrižnom okruženju.

Želite li da rođendanska proslava vašeg mališana bude nezaboravna? Prepustite nam organizaciju! Naš tim stručnjaka će se pobrinuti za svaki detalj, od dekoracija do animacija, kako bi rođendan vašeg djeteta bio prava fešta za pamćenje. Kontaktirajte nas na broj 033/423-223 za više informacija i rezervacije rođendanskih proslava.

Dođite i otkrijte čaroliju igre i sreće u Toys 'n' Fun igraonici! Vaši mališani zaslužuju samo najbolje, i mi smo tu da im to pružimo.

Vaš Toys ' n '  Fun!

 Toys ' n' Fun